Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
author
Hager
Smart solutions you can trust
Project

In Arnhem is begin oktober de vernieuwing van het entreegebouw van het Nederlands Openluchtmuseum officieel opgeleverd. De vernieuwing was nodig om plaats te bieden aan de ‘Canon van Nederland’. In opdracht van het museum is het souterrain van het entreegebouw omgebouwd tot vier museaal geconditioneerde ruimten. Daarbij zijn een extra groepsruimte en een auditorium ingericht. Op de begane grond zijn de entrees verplaatst en aanpassingen doorgevoerd aan onder andere de trappen, lift, keuken en winkel. Er zijn extra toiletten toegevoegd en op de verdieping boven de keuken zijn kantoren ingericht, waarmee een aantrekkelijke en toegankelijke ruimte is ontstaan voor bezoekers én medewerkers.

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 01-02-2019
Productinformatie

easy van Hager maakt het programmeren van KNX-installaties intuïtiever dan ooit tevoren. U krijgt hiermee het intelligente huis op uw eigen tablet opgediend. Gewoon even draadloos verbinden met de easyconfiguratieset TXA100 en meteen kunt u aan de slag. Binnen een paar uur is de complete KNX-configuratie gebruiksklaar, inclusief de optionele domovea-visualisatie.

LEES MEER
2 likes Reageer als eerste! 17-01-2019
Productinformatie
Evenement
Hager training - Visualisatie domovea - basistraining

De KNX-installatie mooier en makkelijker bedienbaar met domovea. Met de introductie van visualisatiesoftware Domovea heeft Hager een stap gezet in het zichtbaar maken van KNX. Met Domovea kunnen alle functionaliteiten van gebouwautomatisering vanaf een pc, touch-pc of KNX-touchscreen bediend worden. Zo is het mogelijk verlichting, rolluiken, toegangscontrole en de temperatuur in huis gemakkelijk vanuit een luie stoel of vanaf kantoor te besturen. Met behulp van camera’s heeft de bewoner zelfs een overzicht van de gebeurtenissen in en om zijn woning.

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 11-01-2019
Project
Productinformatie
Project

DPL Europe startte 25 jaar geleden in een garage; tegenwoordig staat er een prachtig nieuw kantoorpand met een hightech-showroom: het Lighting Experience Centre. Klanten uit de retailwereld vinden er passend licht voor elke branche, elke winkel, wens en doel. Praktijksituaties met 3D-projecties, laser en optische effecten laten zien wat elke soort licht doet met een ruimte of een product. Alles gaat automatisch in het gebouw van DPL, dankzij het KNX gebouwautomatiseringssysteem van Hager.

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 20-12-2018
Evenement
Project

Voor de bouwvakantie namen de bewoners van 12 nieuwbouwwoningen in Veen hun huis met domotica in gebruik. Maar pas na de vakantie vond de oplevering plaats. “Dat deden wij heel bewust. Mensen konden in die periode oefenen en experimenteren”, vertelt Joris Sleenhoff. “Toen we in september gingen opleveren, waren de bewoners gewend en konden wij vragen en wensen heel gericht beantwoorden. Het mooie is dat er niet één fout in het Coviva domoticasysteem te vinden was”

LEES MEER
3 likes Reageer als eerste! 17-12-2018
Productinformatie

Vanwege de energietransitie staat energiezuinige verwarming weer volop in de belangstelling. Dat is logisch, want verwarming is onmisbaar en verbruikt verhoudingsgewijs de meeste energie in vergelijking met alle andere voorzieningen in een woning of bedrijfsruimte. Hager introduceert daarom vier nieuwe actoren voor de aansturing van elektrische ventielen in klimaatinstallaties op basis van watercirculatie.

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 07-12-2018
Project
Productinformatie

Touchscreens en IP-camera’s hebben naast de data-aansluiting ook een voorziening nodig voor de voedingspanning. Meestal moeten hiervoor twee aparte kabels worden aangelegd, of moet er lokaal een wandcontactdoos worden geïnstalleerd voor de 230V-adapter. De techniek van Power over Ethernet (PoE) biedt zowel voedingspanning als data over dezelfde datakabel.

LEES MEER
Like dit als eerste! 1 reactie 27-11-2018
Productinformatie

Er is steeds meer bewijs dat een goede woon- en werkomgeving leidt tot een beter welzijn, een stabielere gezondheid en een hogere productiviteit. Een van de belangrijke factoren is verlichting: verlichtingssterkte en lichtkleur. Met de hulp van gebouwautomatisering, waarin de nieuwe KNX Dali Gateway van Hager een rol vervult, is verlichting in zeer sterke mate regelbaar en volledig naar de hand van de gebruiker te zetten.

LEES MEER
2 likes Reageer als eerste! 01-11-2018
Nieuws
Elektriciteit, gas of warmte; er is niet één winnaar

Gaan we in volle vaart naar all-electric, of moeten we juist zuinig zijn op ons gasnet? En is waterstof wel een haalbaar alternatief voor de gebouwde omgeving? Het waren deze dilemma’s die de bezoekers aan de Hager Update op 25 september kregen voorgelegd. De sprekers lieten de mensen alle kanten van het spectrum zien. En dat maakte het niet eenvoudiger. Een ding is wel duidelijk: er is niet één winnaar.

LEES MEER
2 likes Reageer als eerste! 18-10-2018
Over Hager
  Elektrotechnische oplossingen voor woningbouw en utiliteit op het gebied van energiedistributie en -management, kabelmanagement, schakelmateriaal en gebouwautomatisering.

  Website:
  http://hager.com/nl

  Werkgebieden:
  Fabrikant   -   Sales

  Jaar van oprichting: 1991
  Aantal medewerkers: 120


Contactgegevens
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Hager geschreven.

arrow