Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Met de Gira S1 veilige toegang op afstand tot het Smart Home met KNX

Onderweg het licht uitschakelen, camerabeelden bekijken, de verwarming inschakelen of de jaloezieën sluiten – en dat alles met het goede gevoel dat er geen onbevoegden toegang hebben tot de communicatie: met de Gira S1 kunnen gebruikers onderweg gemakkelijk en absoluut veilig verbinding maken met hun KNX Smart Home, want de communicatie is versleuteld.

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 11-12-2018
Over Gira
  De naam Gira staat voor moderne systematische gebouwentechniek die wonen comfortabeler, veiliger en energiezuiniger maakt. Hiervoor biedt Gira intelligente functies en gebruiksvriendelijke apparaten voor een eenvoudige en gemakkelijke aansturing van de verlichting, verwarming en jaloezieën alsook van deurcommunicatie-, multimedia- en veiligheidssystemen. De bekroonde schakelaarprogramma's met veeleisende designs vormen het perfecte kader voor het integreren van diverse oplossingen. Met de businessunit Kunststoftechniek ontwikkelt en produceert Gira daarnaast ook speciale oplossingen voor de medische en farmaceutische industrie.
  Gira is opgericht in 1905 en behoort nu met meer dan 1200 medewerkers in Duitsland en vestigingen in 38 landen tot de toonaangevende midden- en kleinbedrijven in de elektrotechnische industrie. Gira produceert schakelaars en wandcontactdozen, maar ook een breed spectrum aan elektrotechnische installatiesystemen voor onder andere communicatietechniek, deurintercom-installaties en de automatisering van licht, verwarming en jaloezieën.
  De eisen aan nieuwe productontwikkelingen zijn bij Gira zeer hoog. Gira kwaliteitsproducten worden regelmatig onderscheiden en hun introductie wordt door de branche altijd met veel belangstelling gevolgd.
  Enkele jaren geleden heeft Gira de kunststoftechniek losgekoppeld van de gebouwentechniek en als aparte businessunit gepositioneerd. Sindsdien laten ook andere bedrijven, bijvoorbeeld uit de medische technologie, hun producten bij Gira maken.
  Zie voor meer info; www.gira.nl


  Website:
  http://www.gira.nl

  Werkgebieden:
  Adviseur   -   Fabrikant   -   Sales   -   Systeem integrator


Contactgegevens
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Gira geschreven.

Forumberichten
Gira is nog niet actief geweest op het Smart Inside Forum.
arrow