Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
author
Theben
Leverancier van gebouw- en woningautomatisering
Nieuws
Productinformatie
Productinformatie
Project

Een internationaal KNX referentieproject wat door trots de moeite waard is om te delen. Zoals de KNX-standaard in gebouwautomatisering wereldwijd erkent wordt, toont de 635 meter hoge Menara PNB 118-wolkenkrabber in het hart van Kuala Lumpur op indrukwekkende wijze. Als het in 2024 voltooid is, wordt dit het hoogste gebouw in Maleisië. Maar zelfs de intrinsieke waarden overtuigen: KNX-producten zorgen voor comfortabele en betrouwbare gebouwautomatisering.

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 10-01-2019
Productinformatie
Productinformatie
Project

Hotel Oostzaan Amsterdam is het laatst toegevoegde juweeltje in het netwerk van Valk Exclusief hotels, de viersterrenplus- hotels van het grootste horecaconcern van Nederland. In dit fraai ingerichte hotel draait alles om het bieden van luxe, comfort en een prettige sfeer. De verlichting, gestuurd door KNX, draagt daar onopvallend aan bij. De unieke KNX led-dimmers van Theben wisten Van der Valk voor zich te winnen. In volgende hotels krijgt Theben-KNX daarom een nog grotere rol.

LEES MEER
4 likes Reageer als eerste! 28-09-2018
Nieuws
Op een eenvoudige manier je huis slim maken met Theben

Op 4 oktober vindt de eerste LUXORliving basistraining plaats bij Theben in Apeldoorn. Door één van onze specialisten worden alle ins- en outs besproken over het slim maken van woningen. Hiervoor is het LUXORliving pakket van Theben eenvoudig toe te passen zonder dat ingewikkelde programmeringen nodig zijn. Eenvoudig, slim en snel comfort in huis creëren.

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 27-09-2018
Over Theben
  Met dochtermaatschappijen in Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Zwitserland, Nederland en Singapore en met wereldwijd meer dan 60 vertegenwoordigingen behoort Theben AG met het hoofdkantoor in het Zwabische Haigerloch tot de toonaangevende fabrikanten van oplossingen voor de huis- en gebouwautomatisering. Wereldwijd heeft het familiebedrijf ca. 700 werknemers in dienst, waarvan er ca. 600 in Duitsland werken.

  Theben biedt slimme oplossingen voor energiebesparing in en rondom gebouwen. Naast de tijdregeling beschikt het bedrijf over knowhow op het gebied van verlichtingsregeling door LED-stralers, aanwezigheids- en bewegingsmelders, klimaatregeling met klokthermostaten en CO2-sensoren alsmede KNX-componenten voor de huis- en gebouwautomatisering. OEM-oplossingen ronden het veelzijdige productassortiment af.

  Het bedrijf is volgens DIN EN ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004 + Cor 1:2009 gecertificeerd en heeft een door het VDE-Institut erkend testlaboratorium. De producten van Theben werden al meerdere keren met gerenommeerde designprijzen bekroond. In 2015 kende de jury van de Plux X Awards het bedrijf de onderscheiding 'Most innovative brand 2015' in de categorie 'Verlichting en energie' toe.


  Website:
  http://www.theben-nederland.nl

  Werkgebieden:
  Aannemer   -   Adviseur   -   Fabrikant   -   Systeem integrator

  Jaar van oprichting: 1921
  Aantal medewerkers: 700


Contactgegevens
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Theben geschreven.

arrow