Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Evenement
Evenement
Evenement
Schrijf je nu in voor de KNX basistraining bij Koninklijke Oosterberg

De technologische ontwikkelingen gaan snel, zeker in onze branche. Het actualiseren van kennis is essentieel om de kwaliteit van uw producten en dienstverlening op peil te houden. Mede daarom organiseert Koninklijke Oosterberg weer een KNX basistraining op 17,18,24,25 en 26 september op onze vestiging in Ede. U kunt zich hiervoor nog inschrijven.

1 like Reageer als eerste! 20-06-2019
Project
Nieuws
Evenement
Project
Project
Evenement
Volg uw KNX basistraining bij Oosterberg

Met deze training leert u een KNX installatie ontwerpen en in gebruik nemen. Deze training is bedoeld voor personen die met KNX installaties gaan werken. Omdat het karakter van de opleiding voornamelijk praktijk is (65%) is deze training voornamelijk geschikt voor o.a. werkvoorbereiders, programmeurs, inbedrijfstellers, projectleiders en monteurs.

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 25-02-2019
Project

Van Maanen Domotica werkt als systemintegrator veel in opdracht van installateurs uit de regio. Het bedrijf in Ede heeft zich gespecialiseerd door meerdere onderdelen binnen één project via IP te koppelen. Deze koppelingen worden door Van Maanen Domotica zelf geschreven. Samen met eigenaar Wijnand van Maanen nemen we een kijkje bij één van hun projecten: een luxe villa.

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 11-02-2019
Nieuws
Evenement
Project

Als installateur je nieuwbouwhuis voorzien van een fraai stukje domotica. Bart Beerens van Bart Beerens Installatietechniek B.V. deed het. Het team gebouwintelligentie van Oosterberg zorgde voor ondersteuning met advies, een groot deel van de techniek en het commerciële traject met verschillende fabrikanten.

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 11-12-2018
Nieuws
Over Koninklijke Oosterberg B.V.
  De vriendelijkste groothandel van Nederland!

  Oosterberg is een succesvolle en snel groeiende, ISO-gecertificeerde elektrotechnische groothandel met bijna 300 medewerkers en 20 vestigingen verspreid over heel Nederland; een hoofdkantoor in Zutphen en een centraal distributiecentrum in Apeldoorn. Het familiebedrijf bestaat meer dan 125 jaar en biedt naast de verkoop van een breed assortiment elektrotechnische artikelen toegevoegde waarde met een uitgebreid pakket aan diensten en maatwerkoplossingen. Oosterberg faciliteert uw activiteiten in de elektrotechniek optimaal, zodat u kunt doen waar u goed in bent.


  Website:
  http://www.oosterberg.nl

  Werkgebieden:
  Adviseur   -   Docent & trainer   -   Groothandelaar   -   Systeem architect

  Jaar van oprichting: 1893


Contactgegevens
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Koninklijke Oosterberg B.V. geschreven.

arrow