Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Productinformatie

De 9025 serie van Eelectron is vernieuwd! De serie bestaat uit 3 modules, schakelaars en thermostaten en is uitgebreid met meerdere functies in de twee verschillende schakellijnen en ruimtetemperatuurregelaars. Ook beschikbaar in CUSTOM-versie. Met behulp van verwisselbare voorgedrukte pictogrammen kan de gebruiker de gewenste functies op de apparaten weergeven.

LEES MEER
4 likes Reageer als eerste! 19-06-2019
Project
Status
Productinformatie
Productinformatie
Productinformatie
Evenement
Productinformatie
Productinformatie

De producten van Eelectron worden vaak toegepast in hotels. Een hotel is namelijk een complexe omgeving met bijzondere aandacht voor: optimale klantbeleving door middel van comfort en design en het leveren van een kwaliteitsdienst via operationele efficiëntie en integratie De bediening van een hotelkamer moet eenvoudig en 'huiselijk' van aard zijn. Alles wat te ingewikkeld of slecht ontworpen is, kan een punt van ergernis zijn voor klanten die niet bekend zijn met de bedieningssystemen.

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 03-01-2019
Productinformatie

Isolectra breidt haar productassortiment uit met de Eelectron DM02A02KNX, een universele KNX 2-kanaals 2x300W dimmer met automatische identificatie van het type belasting en met instelbare parameters voor het optimaliseren van de regeling van verschillende soorten lampen, zoals LED's, halogeenlampen, gloeilampen etc.

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 20-12-2018
Productinformatie
Productinformatie

Isolectra voegt de nieuwe analoge digitale module AD84C01KNX van Eelectron toe aan haar assortiment. De analoge digitale module is beschikbaar als uitvoering met acht digitale ingangen of vier digitale ingangen en vier analoge ingangen. De analoge ingangen kunnen tot 4 temperatuursondes of tot 4 thermostaten aansturen.

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 01-11-2018
Over Isolectra B.V.
    Isolectra is een elektrotechnische handelsorganisatie. Isolectra is marktleider in Nederland op het gebied van stekerbare Installaties voor 230V, DC, Aanwezigheidsdetectie, evacuatieverlichting, tuinbouw verlichting en Bureau Electrificatie. De drive om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, met hoogwaardige en innovatieve producten en diensten kenmerkt Isolectra al sinds 1949.

    Website:
    http://www.isolectra.nl
Contactgegevens
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Isolectra B.V. geschreven.

Forumberichten
Isolectra B.V. is nog niet actief geweest op het Smart Inside Forum.
arrow