Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
author
Baps van Dongen
Technical Sales Support
Nieuws
Siemens introduceert robuuste aandrijving met KNX S-Mode ondersteuning

Onze nieuwe SSA118.09HKN aandrijving is geschikt voor installatie op zone- en naregelafsluiters. De aandrijving ondersteunt KNX S-Mode en ontvangt commando's via de KNX-buslijn van de ruimteregelaar. De aandrijving met geïntegreerde buskoppeling wordt via een connector verbonden met de KNX-buslijn. De aandrijving wordt gevoed vanuit de KNX-bus.

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 11-05-2021
Nieuws
Siemens KNX NL introduceert nieuwe touch bediening: Touch Control TC5

Ruimteregeling is een belangrijk onderdeel van gebouwautomatisering om het binnenklimaat beter dan ooit te maken. Gebruikers van de ruimte hebben behoefte aan mensgerichte, gebruiksvriendelijke displays en regelaars, maar bij voorkeur met een aansprekend design. De onlangs geïntroduceerde TC5 van Siemens is ontworpen om in deze behoefte te voorzien.

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 11-05-2021
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Productinformatie

Vrijgave bericht nieuwe GAMMA Instabus KNX Schakel- Dimactor 2x Dali Broadcast N 525D11. Verlichting is essentieel voor de sfeer in een ruimte en het welbehagen van de gebruikers. Met de nieuwe KNX-actuator controleert u de kleurtemperatuur en dimcurves van uw DALI-verlichting tot in detail. Hij is bovendien energiezuinig en eenvoudig te installeren. Met de nieuwe configureerbare KNX-dimmer-schakelaar van Siemens wordt de natuurlijke daglichtcurve perfect gesimuleerd. Zo zorgt u voor de optimale verlichtingsratio in elke ruimte op elk moment van de dag. Dit extra lichtcomfort ondersteunt de prestaties van de gebruikers en creëert de best mogelijke werk- en leefomstandig-heden. De actuator ondersteunt Dali Type 8 lampen. De kleuren regeling wordt uit gedrukt in Kelvin (K.)

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 23-04-2020
Nieuws
Nieuws
Productinformatie

In deze productvrijgave leest u over de productintroductie van de nieuwe aanwezigheidsmelders, welke uitgebreide functies zoals aanwezigheid, temperatuur, vochtigheid en CO2 combineren in een enkel apparaat. Daarnaast hebben ze ook een groter detectiebereik dan de huidige aanwezigheidsmelders UP258D12 en UP258E22 en zijn een toevoeging aan het productportfolio Gamma Instabus, de KNX Productlijn van Siemens.

LEES MEER
3 likes Reageer als eerste! 22-01-2020
Productinformatie
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Over Baps
  Technical Sales Support, Siemens Smart Infrastructure.
  Building Products.
  Specialisatie :
  HVAC
  Synco 700
  KNX.

  Werkgebieden:
  Fabrikant   -   Sales


Baps werkt bij
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Baps geschreven.

Forumberichten
Baps is nog niet actief geweest op het Smart Inside Forum.
arrow