Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
author
InstaVer Systems B.V.
System Integrator & KNX Trainingscentrum
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Status
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Status
Project

Bewoners van twee luxe villa’s in Noord-Holland bedienen alle intelligente apparaten in hun woning eenvoudig met één druk op de knop. InstaVer Systems verzorgde in nauw overleg met de installateurs de inregeling van alle componenten in de luxe woningen. Hierdoor zijn de slimme installaties niet alleen perfect afgestemd op de wensen van de bewoners, maar zijn deze ook via één applicatie eenvoudig aan te sturen.

LEES MEER
2 likes Reageer als eerste! 13-12-2021
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Evenement
InstaVer Systems ondersteunt system integrators met training ETS6

Om system integrators te ondersteunen om het meeste uit de nieuwe programmeersoftware van KNX te halen, organiseert InstaVer Systems samen met ABB een training over ETS en KNX Secure. Tijdens deze eendaagse cursus leren de deelnemers meer over het nieuwe ETS6 en de recente toevoegingen aan KNX Secure. Na afloop van de training is de kennis van de cursisten over de KNX-software weer helemaal bij.

3 likes Reageer als eerste! 26-10-2021
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Compleet dienstenpakket maakt InstaVer Systems ideale partner voor gebouwautomatisering

Bij veel partijen staat InstaVer Systems bekend als system integrator en aanbieder van de KNX-cursussen. Maar het bedrijf doet meer; zo helpt InstaVer Systems bijvoorbeeld ook bij het in bedrijf stellen van een gebouwautomatiseringssysteem en leggen de system integrators aan eindgebruikers uit hoe de slimme systemen werken. Bovendien kunnen klanten ook bij het bedrijf terecht voor een snelle levering van KNX- en DALI-componenten of voor de 24-uurs storingsservice.

LEES MEER
2 likes Reageer als eerste! 30-06-2021
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Project

Al sinds 2014 zijn er intensieve contacten tussen BINX Smartility en InstaVer Systems. In hun zoektocht naar een systeem integrator, die kon helpen bij het toepassen van gebouwautomatisering via KNX, kwam BINX Smartility terecht bij InstaVer Systems. Het project was een succes en de samenwerking tussen beide bedrijven kreeg een vervolg; in de jaren erna werkten InstaVer Systems en BINX Smartility in vele projecten samen.

LEES MEER
2 likes Reageer als eerste! 01-06-2021
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuwe gezichten bij InstaVer Systems

Het aantal opdrachten dat InstaVer Systems wekelijks uitvoert groeit. Om alle werkzaamheden tijdig tot een goed einde te brengen, bleef InstaVer Systems zijn team de laatste jaren uitbreiden. Twee relatief nieuwe gezichten bij InstaVer Systems zijn Bart Geerts en Rik van Vuuren die de vestigingen in Roosendaal en respectievelijk Hazerswoude-Dorp versterkten. Hieronder stellen zij zich voor.

LEES MEER
5 likes Reageer als eerste! 30-04-2021
Nieuws
Nieuws
Nieuws
InstaVer specialiseert zich in werken met DALI

Sinds de oprichting van InstaVer Systems in 1993 voerde de systeemintegrator een groot aantal projecten uit waarin het installaties met KNX én DALI integreerde. InstaVer gebruikt deze kennis en de kennis uit een internationale cursus over DALI nu bij de uitvoering van diverse exclusieve DALI-projecten. De systeemintegrator verzorgt de softwarematige inbedrijfstelling van projecten met uitsluitend DALI-componenten, maar heeft ook een webshop met daarin DALI-componenten. Bovendien werkt InstaVer aan een DALI-2-cursus.

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 26-03-2021
Nieuws
Nieuws
Klantgerichte service en onderhoud resulteren in grotere bedrijfszekerheid

Systeem integrator InstaVer Systems biedt haar klanten sinds jaar en dag 24/7 service- en onderhoudsdiensten aan. Via onderhoudscontracten zorgt het bedrijf voor onderhoud aan bestaande, via KNX geautomatiseerde systemen. Mocht er onverhoopt een storing optreden in de systemen die InstaVer onder zijn hoede heeft, dan zorgen de medewerkers van de storingsdienst dat de installaties snel weer naar behoren functioneren.

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 26-02-2021
Nieuws
Nieuws
InstaVer waarborgt veiligheid op verschillende politiebureaus

Met de recente rellen in verschillende steden, het handhaven van de avondklok en de overige corona-maatregelen neemt de druk op de politie toe. Juist in deze tijden is het cruciaal dat de basis van de politie stabiel en betrouwbaar is. Verschillende politiebureaus in Nederland bouwen al ruim twintig jaar op die solide basis: deze vestigingen beschikken door de inspanningen van InstaVer over een security managementsysteem met een hoge bedrijfszekerheid.

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 05-02-2021
Nieuws
‘Met eVizion maken we gebouwautomatisering flexibel en overzichtelijk’

De wat oudere systeemintegrator herkent ze nog wel; panelen met tientallen lampjes die oplichten om een (storings)melding aan te duiden. Voorheen was dit dé manier om signalen van de gebouwautomatisering te visualiseren. Een korte omschrijving boven of onder het lampje gaf aan om welke installatie en/of ruimte het ging. Al in 2008 ontwikkelde InstaVer Systems onder de naam eVizion een eigen visualisatiesysteem waarmee zij gebouwautomatisering veel flexibeler en overzichtelijker maken.

LEES MEER
2 likes Reageer als eerste! 29-01-2021
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Instaver start met live E-learning van KNX Basis cursus (module A)

Om deze lastige periode nuttig door te komen, is het mogelijk om bij Instaver de KNX Basis cursus (module A) live via E-learning te volgen. De cursus duurt 3 dagen, kost € 489,00 excl. btw en is bedoeld voor service- en/of onderhoudsmonteurs, projectleiders, werkvoorbereider en E-technici. Zij kunnen in deze tijd van het coronavirus eventuele tijd die zij thuis moeten doorbrengen zinvol besteden door een KNX cursus te doen.

LEES MEER
2 likes Reageer als eerste! 08-04-2020
Evenement
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Over InstaVer Systems B.V.
  InstaVer Systems helpt u bij de integratie van alle technieken in en rondom de woning. En vertalen uw wensen naar een KNX domoticasysteem volledig op maat en volgens uw budget.
  InstaVer Systems werkt landelijk, levert de installatie volledig werkend op en geeft de gebruiker(s) instructie. Nazorg en inregelen na een periode van in gebruik name is eveneens een groot aspect wanneer u met ons zaken doet.
  Onderhoud van bestaande KNX Systemen kunnen wij ook uitvoeren.
  Tevens hebben wij een webshop handelend onder de naam KNXWarehouse.com waarin wij u componenten scherp kunnen aanbieden.

  Ook zijn wij een een van de grootste gecertificeerde KNX trainingscentrum van Nederland. De cursussen worden klassikaal gegeven of indien er voor gekozen wordt kan dit ook via onze e-learning platform GlobalVizion.com


  Website:
  http://www.instaver.eu

  Werkgebieden:
  Adviseur   -   Architect   -   Docent & trainer   -   Groothandelaar   -   Systeem integrator

  Jaar van oprichting: 1994
  Aantal medewerkers: 12
Contactgegevens
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor InstaVer Systems B.V. geschreven.

arrow