Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Evenement
Clusterbijeenkomst EDGE Technologies: EDGE Olympic

De brancheorganisatie gebouwautomatisering organiseert clusterbijeenkomsten met als doel het samenbrengen van leden en eindgebruikers en het creëren van toegevoegde waarde. De clusterbijeenkomsten bieden een kennisplatform voor leden en eindgebruikers, binnen de waardeketen van gebouw automatisering. Tevens is er gelegenheid om te netwerken.

1 like Reageer als eerste! 11-02-2019
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Terugkijken op de conferentie Bits, Bricks & Behaviour

Donderdag 22 november 2018 was het dan zover, de conferentie Bits, Bricks & Behaviour vond plaats in de Supernova van de Jaarbeurs te Utrecht. De conferentie was tegelijk met Smart Homes & Intelligent Buildings. Bezoekers hadden toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt.

LEES MEER
3 likes Reageer als eerste! 03-12-2018
Over Brancheorganisatie Gebouw Automatisering
  ‘Duurzame waarde met kennis in de keten’, dat is waar de Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering voor staat.

  De brancheorganisatie is officieel van start gegaan op 12 oktober 2011, voorvloeiend uit een overeenkomst tussen LonMark NL en BACNet. Meer informatie over de geschiedenis van de brancheorganisatie kunt u lezen in de historie.

  De Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering bundelt een netwerk van relevante marktspelers in de primaire waardeketen van gebouwautomatisering. De grootste bindfactor tussen de aangesloten bedrijven is het gezamelijk belang in de marktontwikkeling van geïntegreerde gebouwgebonden automatiseringssystemen. Duurzame marktontwikkeling staat hierbij hoog in het vaandel.

  Website:
  http://www.gebouwautomatisering.org

  Jaar van oprichting: 2011


Contactgegevens
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Brancheorganisatie Gebouw Automatisering geschreven.

Forumberichten
Brancheorganisatie Gebouw Automatisering is nog niet actief geweest op het Smart Inside Forum.
arrow