Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Evenement
Spaarne Gasthuis Hoofddorp Eindgebruikersbijeenkomst in de cluster zorg

De BENG-eisen, de eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen, gaan een jaar eerder in dan gedacht. Eerst stond 1 januari 2021 te boek als de datum waarop BENG zou gaan gelden, maar minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties deelde de Tweede Kamer mee, dat een vervroeging plaatsvindt. Daarom gelden vanaf 1 januari 2020 de wettelijke eisen van BENG voor alle bouwaanvragen voor nieuwe gebouwen.

1 like Reageer als eerste! 24-04-2019
Nieuws
Evenement
Clusterbijeenkomst Brancheorganisatie Gebouw Automatisering op sportcentrum Papendal

Regeltechniek is essentieel bij het verduurzamen van sportaccommodaties Nederland kent een rijke sporttraditie. Ongeveer 12 miljoen Nederlanders sporten regelmatig en 5 miljoen zijn lid van een sportvereniging. Sportaccommodaties verbruiken veel energie en de energierekening is daarmee een stevige kostenpost. De afgelopen jaren zijn er dan ook steeds meer initiatieven gestart om sportaccommodaties te verduurzamen. Zo blijft er meer geld over voor de sport, komt er minder CO2 in de lucht en stijgt de vastgoedwaarde. Sportverenigingen hebben een enorm bereik door hun achterban, daardoor bieden zij een podium om energiebesparing en duurzame energie te promoten. Nederland heeft ongeveer 5,7 miljoen m2 aan sportaccommodaties. De diversiteit in gebouwtypes en functies is groot. Eigendom, gebruik, beheer en exploitatie zijn vaak over verschillende diensten en externe gebruikers verspreid.

3 likes Reageer als eerste! 04-04-2019
Evenement
Evenement
Evenement
Clusterbijeenkomst EDGE Technologies: EDGE Olympic

De brancheorganisatie gebouwautomatisering organiseert clusterbijeenkomsten met als doel het samenbrengen van leden en eindgebruikers en het creëren van toegevoegde waarde. De clusterbijeenkomsten bieden een kennisplatform voor leden en eindgebruikers, binnen de waardeketen van gebouw automatisering. Tevens is er gelegenheid om te netwerken.

1 like Reageer als eerste! 11-02-2019
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Over Brancheorganisatie Gebouw Automatisering
  ‘Duurzame waarde met kennis in de keten’, dat is waar de Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering voor staat.

  De brancheorganisatie is officieel van start gegaan op 12 oktober 2011, voorvloeiend uit een overeenkomst tussen LonMark NL en BACNet. Meer informatie over de geschiedenis van de brancheorganisatie kunt u lezen in de historie.

  De Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering bundelt een netwerk van relevante marktspelers in de primaire waardeketen van gebouwautomatisering. De grootste bindfactor tussen de aangesloten bedrijven is het gezamelijk belang in de marktontwikkeling van geïntegreerde gebouwgebonden automatiseringssystemen. Duurzame marktontwikkeling staat hierbij hoog in het vaandel.

  Website:
  http://www.gebouwautomatisering.org

  Jaar van oprichting: 2011


Contactgegevens
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Brancheorganisatie Gebouw Automatisering geschreven.

Forumberichten
Brancheorganisatie Gebouw Automatisering is nog niet actief geweest op het Smart Inside Forum.
arrow