Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Bericht

Nederlands talige landingspagina van Steinel met betrekking op de True Presence.
De revolutionaire True Presence® technologie is gebaseerd op zeer accurate hoogfrequentiemetingen en geeft echte, digitale data over aan- of afwezigheid. De sensorserie True Presence® overtuigt met een ingetogen design en kwalitatief hoogwaardige detectie.Van harte welkom in het nieuwe tijdperk van sensortechniek voor gebouwen!

https://truepresence.steinel.de/nl/

1 like Reageer als eerste! 25-05-2022
Status

photo COVID-19 De Multisensor Aerosol KNX levert niet alleen betrouwbare aanvullende informatie aan het systeem voor gebouwmanagement zoals temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk, vluchtige organische verbindingen (VOC), CO2-gehalte en lichtsterkte. Het berekent hieruit ook het potentiële infectierisico in de lucht en geeft dit weer op het KNX-communicatieobject. Voor een gezond binnenklimaat. https://www.steinel.de/nl/sensors-professional/producten/sensoren/aanwezigheidsmelders-en-multisensoren/multisensoren/multisensor-aerosol-knx-079192.html?u

3 likes Reageer als eerste! 12-11-2021
Bericht

True Presence Multisensor Aerosol KNX (infectierisico)

Voor meetbaar gezonde binnenlucht. Met de True Presence® Multisensor Aerosol KNX kunnen aanwezigheid van mensen, lichtsterkte, kamertemperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit, vluchtige organische verbindingen (VOC) en CO2 worden vastgesteld. Hiermee kan voor het eerst een potentieel infectierisico berekend en op het KNX-communicatieobject weergegeven worden. Het resultaat: meer gezondheid, meer veiligheid, meer efficiëntie en meer comfort.
https://tinyurl.com/3ds87zyb

3 likes Reageer als eerste! 05-10-2021
Evenement
Status

photo De Multisensor Aerosol KNX levert niet alleen betrouwbare aanvullende informatie aan het systeem voor gebouwmanagement zoals temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk, vluchtige organische verbindingen (VOC), CO2-gehalte en lichtsterkte. Het berekent hieruit ook het potentiële infectierisico in de lucht en geeft dit weer op het KNX-communicatieobject. Voor een gezond binnenklimaat. Zonder True Presence®-herkenning. https://www.steinel.de/nl/lights-sensors-steinel/producten/sensoren/aanwezi

1 like Reageer als eerste! 10-03-2021
Status

photo STEINEL - True Presence Multisensor KNX 100% registratie aanwezigheid/afwezigheid. Of iemand nu loopt, staat, zit of slaapt – hij registreert de aanwezigheid. Bij afwezigheid alle verbruikers uit, verwarming enkele graden terug. De informatie ‘afwezig’ is voor het eerst een betrouwbare factor in gebouwautomatisering. Registreert VOC, CO², Luchtdruk, lichtsterkte, temperatuur, luchtvochtigheid www.steinel.nl

2 likes Reageer als eerste! 08-10-2020
Bericht

“Kijk, hier hangt een sensor van Steinel”, wijst Erik. Ik zie een plat, wit dingetje hangen. Je ziet het zo over het hoofd. “Dat ding meet alles, hij kan zelfs registreren of er iemand in een ruimte ademt.

https://www.hospitality-management.nl/geen-hotel-kan-zonderdomotica

Geen hotel kan zonder domotica Domotica is enorm trendy, maar nog niet zeer wijdverbreid, zeker niet bij hoteliers. De term domotica is een samenstelling van het woord ‘domus’, dat in het Latijn ‘huis’ betekent, en het achtervoegsel ‘tica’, dat

https://www.hospitality-management.nl/geen-hotel-kan-zonderdomotica

2 likes Reageer als eerste! 08-10-2020
Bericht

Wij hebben een sensor ontwikkeld die 2 mm beweging detecteert van de schouders, rug en borstkas. Dit in het algoritme van menselijk ademhalen. Deze sensor detecteert dus 100% aanwezigheid, maar ook 100% afwezigheid.
Hierdoor kan er een nalooptijd van 00:40 sec gehanteerd worden.
Een enorme winst op de normale nalooptijden van 15-20 minuten of langer.
Ook meten we VOC, CO2, luchtdruk en meer.
Hier een link naar een online webinair over deze bijzonder sensor.
https://soapbox.wistia.com/videos/7SDMh84SQr

3 likes Reageer als eerste! 15-09-2020
Bericht
Bericht

Naar aanleiding van mijn gast college sensoren aan de HU in Utrecht op verzoek van Erik Karsemeijer, heeft deze docent een erg mooi stuk geschreven in het vakblad Hospitality Management.

hospitality-management april 2020 : https://lnkd.in/gkR9p9i
Meer info : https://lnkd.in/gtRzScN

Hospitality Management april 2020Sinds 15 oktober is restaurant inTenz in Rijnsaterwoude gestopt. Eigenaar Tom Boere geeft op de website aan dat het te moeilijk was om het hoofd boven water te houden en aan de verplichtingen te voldoen. Het restaurant opende op in augustus 2006.

https://lnkd.in/gkR9p9i
LinkedInThis link will take you to a page that’s not on LinkedIn

https://lnkd.in/gtRzScN

2 likes Reageer als eerste! 11-05-2020
Bericht

Komende de dagen aanwezig op de ISE. Demonstratie van:

De True Presense is een kleine plafond sensor die 2 mm beweging van de schouders en borstkast registreert, oftewel ademhaling.

7 zintuigen voor intelligente gebouwen. Met True Presence® multisensor KNX kunnen naast menselijke aanwezigheid ook :

* omgevingslichtsterkte
* kamertemperatuur
* luchtvochtigheid
* luchtkwaliteit
* vluchtige organische stoffen (VOC)
* CO2
* looprichting : verwijderen, naderen en stilstaand
De True Presence® multisensor KNX ontgaat niets.

2 likes Reageer als eerste! 10-02-2020
Status

photo Binnenklimaat – hoe gezond is het op kantoor? Sinds 2 jaar monitort, visualiseert en rapporteert Immotix het binnenklimaat op de werkvloer bij enkele van zijn klanten. Dit gebeurt door het koppelen van diverse sensoren die in de kantoorgebouwen hangen met ons platform. Afgelopen week hebben hebben wij zelf ook een sensor bij op ons kantoor en wat bleek? De CO2 levels zijn best hoog!! Lees snel meer : https://www.immotix.com/binnenklimaat-hoe-gezond-is-het-op-kantoor/

2 likes Reageer als eerste! 03-12-2019
Status

photo Groot nadeel van een PIR, bij tangiale benadering registreert deze slecht. De iHF 3D registratie in iedere looprichting. Bewegingsmelder iHF 3D KNX, ideaal voor gevels, carports, parkeerplaatsen en terrassen. 160° iHF-sensor met 7 m reikwijdte traploos instelbaar, 3D-antennetechniek, herkent en onderscheidt bewegende objecten, geen foutieve schakelingen meer door kleine dieren, kou of hitte. https://www.steinel.de/nl/particulieren/sensoren/bewegingsmelders/is-240-duo-602819.html

1 like Reageer als eerste! 03-12-2019
Blog
Status

photo Wereldwijd unieke optische sensor die zowel zittende als staande mensen in max. vijf precies te definiëren registratiezones herkent én telt. 110° registratiehoek met maximaal 10 m reikwijdte bij een maximale montagehoogte van 6 m. Registreert personen in 5 individueel instelbare zones! De geïntegreerde, ultramoderne beeldherkenning vergelijkt 150.000 positieve beelden en 7 miljoen negatieve beelden met elkaar in 'real time'. Dankzij de herkenning van het daadwerkelijke ruimtegebruik ideaal voor Meeting-Room management of voor het vaststellen va

2 likes Reageer als eerste! 18-11-2019
Status

photo De True Presence Multisensor KNX van Steinel. Deze sensor bewaakt een ruimte in een stand-by stand. Bij het betreden van de ruimte, wordt door de grote beweging de sensor actief. hij gaat dan over op micro detectie van de beweging van 2 mm van de schouderbladen en borstkast. In de praktijk is dit de registratie van het menselijk ademhalen. Het algoritme van de menselijke ademhaling houdt de sensor actief in aanwezigheidsdetectie.

2 likes Reageer als eerste! 07-11-2019
Bericht

Steinel heeft 6 detectie typen.
PIR, detecteert een infraroodbron, HF detecteert een beweging (binnen), iHF detecteert een verplaatsing (buiten), US detecteert de kleinste bewegingen ook onder de tafel, HPD2 detecteert personen en telt ze en als laatste TP True Presence detecteert ademhaling in een ruimte. Leer ze snel kennen :

https://www.steinel.de/nl/ambacht-bedrijf/sensoren/knx/
#truepresence #smartbuilding #IOT #ultrasoon #Steinel #KNXsensoren #personentellen #HPD2

1 like Reageer als eerste! 09-10-2019
Bericht

Het nieuwe KNX-assortiment van STEINEL PROFESSIONAL
KNX-sensoren van STEINEL zijn de 'zintuigen' van een moderne gebouwautomatisering.
Wij zijn niet alleen partner van KNX, maar ook van ontwerpers, architecten en installateurs. Samen met hen gaan wij in gesprek over de ideeën en voorstellen die vanuit de praktijk komen. Onze service is zeer divers, van hulp bij de planning en het gereedzetten van data tot het beantwoorden van dagelijkse vragen. Overtuig uzelf van onze sensoren en technologieën.

https://www.steinel.de/nl/knx/

1 like Reageer als eerste! 06-10-2019
Bericht

Kleine sensor. Grootse prestaties. De IR Quattro MICRO voldoet aan de wens van veel architecten en planners naar een liefst onopvallende sensor. Pluspunten zijn zijn kleine inbouwmaat, geringe opbouwhoogte en een micro-precisielens (15 x 15 mm). Hierbij levert de kleine 360° infrarood-aanwezigheidsmelder grootse prestaties en detecteert 36 m². Dankzij IP65-certificering ook geschikt voor vochtige ruimtes.

https://www.steinel.de/nl/ambacht-bedrijf/sensoren/aanwezigheidsmelders/ir-quattro-micro-053864.html

2 likes Reageer als eerste! 01-10-2019
Bericht
Status

photo True Presence®: de digitale sensorrevolutie. True Presence® is de eerste echte aanwezigheidsmelder ter wereld. Hij herkent de aanwezigheid van mensen altijd, wat die ook op dat moment doen: lopen, staan, zitten, lezen, relaxen of slapen. Dat is echte, digitale kennis over aan- en afwezigheid. Dat is essentiële informatie voor huidig en toekomstig gebouwmanagement. https://www.steinel.de/nl/ambacht-bedrijf/landingpages/over/true-presence.html

3 likes Reageer als eerste! 05-06-2019
Status

photo Building Holland. Introductie van de True Presence. De eerste KNX sensor die ademhaling herkend en geen nalooptijd meer nodig is. Tevens registreert hij de luchtvochtigheid, lichtsterkte, temperatuur, vluchtige organische stoffen en luchtdruk.

2 likes 5 reacties 10-04-2019
Over Bert
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Bert geschreven.

Forumberichten
Bert is nog niet actief geweest op het Smart Inside Forum.
arrow