Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen

Steinel heeft 6 detectie typen.
PIR, detecteert een infraroodbron, HF detecteert een beweging (binnen), iHF detecteert een verplaatsing (buiten), US detecteert de kleinste bewegingen ook onder de tafel, HPD2 detecteert personen en telt ze en als laatste TP True Presence detecteert ademhaling in een ruimte. Leer ze snel kennen :

https://www.steinel.de/nl/ambacht-bedrijf/sensoren/knx/
#truepresence #smartbuilding #IOT #ultrasoon #Steinel #KNXsensoren #personentellen #HPD2

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 09-10-2019

Het nieuwe KNX-assortiment van STEINEL PROFESSIONAL
KNX-sensoren van STEINEL zijn de 'zintuigen' van een moderne gebouwautomatisering.
Wij zijn niet alleen partner van KNX, maar ook van ontwerpers, architecten en installateurs. Samen met hen gaan wij in gesprek over de ideeën en voorstellen die vanuit de praktijk komen. Onze service is zeer divers, van hulp bij de planning en het gereedzetten van data tot het beantwoorden van dagelijkse vragen. Overtuig uzelf van onze sensoren en technologieën.

https://www.steinel.de/nl/knx/

1 like Reageer als eerste! 06-10-2019

Kleine sensor. Grootse prestaties. De IR Quattro MICRO voldoet aan de wens van veel architecten en planners naar een liefst onopvallende sensor. Pluspunten zijn zijn kleine inbouwmaat, geringe opbouwhoogte en een micro-precisielens (15 x 15 mm). Hierbij levert de kleine 360° infrarood-aanwezigheidsmelder grootse prestaties en detecteert 36 m². Dankzij IP65-certificering ook geschikt voor vochtige ruimtes.

https://www.steinel.de/nl/ambacht-bedrijf/sensoren/aanwezigheidsmelders/ir-quattro-micro-053864.html

1 like Reageer als eerste! 01-10-2019
Status

photo True Presence®: de digitale sensorrevolutie. True Presence® is de eerste echte aanwezigheidsmelder ter wereld. Hij herkent de aanwezigheid van mensen altijd, wat die ook op dat moment doen: lopen, staan, zitten, lezen, relaxen of slapen. Dat is echte, digitale kennis over aan- en afwezigheid. Dat is essentiële informatie voor huidig en toekomstig gebouwmanagement. https://www.steinel.de/nl/ambacht-bedrijf/landingpages/over/true-presence.html

3 likes Reageer als eerste! 05-06-2019
Status

photo Building Holland. Introductie van de True Presence. De eerste KNX sensor die ademhaling herkend en geen nalooptijd meer nodig is. Tevens registreert hij de luchtvochtigheid, lichtsterkte, temperatuur, vluchtige organische stoffen en luchtdruk.

2 likes 5 reacties 10-04-2019
Over Bert
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Bert geschreven.

Forumberichten
Bert is nog niet actief geweest op het Smart Inside Forum.
arrow