Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Bericht

Gefeliciteerd met je 0-op-de-meter-nieuwbouwwoning! Maar, of je energierekening écht op nul staat bij de eerste afrekening is de vraag. In mijn blog vertel ik hoe jouw woning ook na oplevering voldoet aan de nieuwe BENG-norm:
https://domotica.nl/2020/05/07/beng-systeemintegratie/

BENG: zo voldoet jouw woning ook na oplevering aan de norm • Domotica.nlWil je dat jouw nieuwbouwwoning ook echt zo energieneutraal presteert als de BENG-norm voorschrijft? Dan helpt slimme systeemintegratie je op weg.

https://domotica.nl/2020/05/07/beng-systeemintegratie/

4 likes Reageer als eerste! 08-05-2020
Status
Bericht

Woningautomatisering? Zet dat maar bovenaan het prioriteitenlijstje. Zeker nu de BENG-certificering in aantocht is. Waarom elke w-installatie een slimme e-installatie nodig heeft, vertel ik in mijn blog: https://domotica.nl/2020/01/08/elke-nieuwbouwwoning-slimme-installatie/

Expert aan het woord: elke nieuwbouwwoning verdient een slimme installatie • Domotica.nlDe overheid wil dat ieder nieuwbouwhuis een 0-op-de-meter-woning wordt. Zo'n slimme w-installatie verdient een slimme e-installatie. Lees hier waarom.

https://domotica.nl/2020/01/08/elke-nieuwbouwwoning-slimme-installatie/

7 likes Reageer als eerste! 10-01-2020
Over Werner
    Wanneer je op je 17e begint als installateur in de elektrotechniek en na meer dan 25 jaar nog steeds elke dag met plezier in diezelfde branche actief bent, dan kun je wel spreken van een passie. Werner Roovers werkte in verschillende rollen – van monteur tot projectleider en zelfstandige – binnen de installatiebranche. Sinds een jaar is hij accountmanager woningbouw en concepten bij Hager, waar hij overigens in 2010 al aan boord stapte. Meedenken in totaaloplossingen voor nieuwbouwprojecten en potentiële markten onderzoeken, horen bij zijn dagelijkse werk. Maar, Werner is ook betrokken bij het Domotica Partner Netwerk waar verschillende system integrators zijn aangesloten. Domoticasystemen ontwerpen, programmeren en inregelen: hij vindt dat niet alleen leuk als professional. Recent betrok hij met zijn vrouw, dochter en Australian Labradoodle Muck een nieuwbouwwoning in Uden. Die heeft hij zelf afgewerkt: van badkamer tot – uiteraard – zijn eigen installatie. Af en toe zet hij die gereedschapskist aan de kant voor zijn andere hobby: skiën. Tot een paar jaar terug stond hij wekelijks op de latten als skileraar, nu doet hij dat alleen nog voor zijn plezier. Er moest namelijk tijd vrij gemaakt worden voor een HBO-opleiding Technische Bedrijfskunde. Goed nieuws: volgend jaar mag Werner zijn bul ophalen. Wie weet bindt hij daarna weer de latten onder voor de skischool.

    Persoonlijke website:
    http://www.hager.nl

    Werkgebieden:
    Adviseur   -   Fabrikant


Werner werkt bij
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Werner geschreven.

Forumberichten
Werner is nog niet actief geweest op het Smart Inside Forum.
arrow