Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuws
Status

photo Bijzonder drukke dag op ISE2019 met weer talloze innovaties. Zoals hele fraaie multisensor/bewegingsmelders van Steinel (voor KNX) die niet alleen op beweging (en nog 6 andere zaken) maar ook op basis van ademhaling detecteren of er mensen in de ruimte aanwezig zijn. Erg handig voor een Yoga-klas ????!

3 likes Reageer als eerste! 06-02-2019

Wil je volgende week de beurs ISE in Amsterdam bezoeken, en je hebt nog geen entreekaart. KNX Nederland heeft nog voldoende 'vouchers'. Daarmee bespaar je € 175,-. Want dat kost een entreekaart als je die aan de deur moet kopen. Dus wil je gratis naar binnen, mail je naam naar info@knx.nl.

2 likes Reageer als eerste! 30-01-2019
Status

photo Vandaag is in in Petten (N-H) het Smart Grid Interoperability Laboratorium geopend, een onderzoekscentrum van de Europese Unie. Het internationale onderzoeksbureau van de EU, het JRC, heeft een modelwoning - een smart home - gebouwd waarin onderzoekers zoeken naar universele en interoperabele manieren om energie, data en commando's uit te wisselen. Een erg boeiende plek die een bezoek waard is. Wie zou mee willen naar een excursie op deze plek??

4 likes 1 reactie 29-11-2018

We zijn gestart. Smart Inside is live en de eerste professionals in woning- en gebouwautomatisering hebben een profiel aangemaakt en geactiveerd. Wil je ook meepraten en meedoen aan dit nieuwe platform, maak dan een profiel aan! We zijn erg benieuwd naar jullie reacties. Reageer op mijn post of stuur een mailtje naar redactie@smartinside.nl. Ik zie jullie status, vraag, projecten of forumposten graag tegemoet.

Like dit als eerste! 2 reacties 06-09-2018
Over Rob
  Ik geef leiding aan Stijlmeesters, een communicatiebureau actief in met name de installatie-, bouw- en energiesector. Vanuit die functie ben ik ook verantwoordelijk voor de uitvoering van de marketing en communicatie voor KNX Nederland en KNX België.

  Persoonlijke website:
  http://www.stijlmeesters.nl

  Werkgebieden:
  Marketing & communicatie


Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Rob geschreven.

Forumberichten
 • Net geregistreerd

  Beste Tim, Leuk dat je een profiel hebt aangemaakt. Het doel van dit platform is het bouwen van een...

arrow