Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
author
Vecolux
Smart Home Inspiration
Blog
Zennio’s Z-familie breidt uit met touchscreens Z50 & Z100

Aanschouw de nieuwste Zennio Z50 & Z100, touchscreens voor centrale bediening boordevol functionaliteiten. Deze toestellen liggen in lijn met de welgekende Z70 en hebben zo goed als dezelfde eigenschappen, het grootste verschil zit hem in de schermgrootte: 5”, 7” en 10”. Benieuwd naar de troeven van deze alleskunners? Lees dan zeker verder.

LEES MEER
2 likes Reageer als eerste! 09-08-2023
Productinformatie
Productinformatie

Met veel enthousiasme kondigen we een nieuwe fabrikant aan genaamd Faradite, een Brits bedrijf gespecialiseerd in smart home accessoires zowel voor residentiele woningen als commerciële gebouwen. Ze ontwikkelen verscheidene producten, waaronder heel wat sensoren met specifieke eigenschappen. Elk product heeft een tijdloos, eenvoudig en discreet design, passend in elk interieur!

LEES MEER
2 likes Reageer als eerste! 30-05-2023
Productinformatie
Productinformatie
Productinformatie
Productinformatie
Over Vecolux
  Met meer dan 40 jaar ervaring als agent/importeur van belangrijke Europese fabrikanten in de elektrotechnische sector, stellen wij onze kennis, knowhow en service ten dienste van de installateur, integrator en groothandel.

  Ons competente team helpt je bij het maken van de juiste keuzes en organiseert opleidingen in open aanbod. We bieden je de keuze uit een ruim assortiment aan vooruitstrevende, innovatieve en kwaliteitsvolle producten.

  Website:
  https://vecolux.nl/

  Jaar van oprichting: 1983
  Aantal medewerkers: 13


Contactgegevens
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Vecolux geschreven.

Forumberichten
Vecolux is nog niet actief geweest op het Smart Inside Forum.
arrow